Auteurs

Auteur: Marlous de Haan
Co-auteur: Martijn Aslander
Uitgever: Magic At Work
Vormgeving: Marlous de Haan & Bas van Geuns


Auteur Marlous de Haan.

Marlous is Schermtijd Consultant, combineert haar expertise als fysiotherapiewetenschapper met een diepgaande kennis over digitaal welzijn in haar bedrijf Digital Wellness Nederland.

Haar benadering is praktisch, toegankelijk en verfrissend, waardoor ze technologie toegankelijk, menselijk en boeiend maakt. Laat je inspireren en vind nieuwe manieren om technologie te gebruiken die jouw leven verrijken, zowel online als offline!

De website van Marlous: www.MarlousDeHaan.nl


Co-Auteur Martijn Aslander.

Martijn is al meer dan 10 jaar één van de meest ervaren sprekers op het gebied van de netwerk- en informatiesamenleving.
Zijn boeken Easycratie en Nooit Af gelden als een standaardwerk voor menig bestuurder. Als Technologie Filosoof onderzoekt en verwoordt hij elke dag opnieuw mogelijkheden om problemen te tackelen en kansen te verzilveren. Met zijn nieuwste thema, Digitale Fitheid pioniert hij wederom in de voorhoede van de toekomst van werk.

Martijn is ‘Verbinder’. Zo houdt zich bezig met het verbinden van mensen, informatie en ideeën. Permanent Beta, Digitale Fitheid & De maand van de Digitale Fitheid zijn enkele van de initiatieven waar Martijn bij betrokken is.

De website van Martijn: www.MartijnAslander.nl


Met dank aan:

Rudy Rensink – Aandachtsmanagement
Marieke van Vliet – Breinpaleis
Juf Diana – TypeTalent